Asiasana: Historia

Vantaan kaupunginmuseon kokoelmapalvelut

Toimipiste

Vantaan kaupunginmuseon kokoelmatiloissa säilytetään esine-, kuva- ja arkistokokoelmia. Tiloissa toimii myös kokoelmien asiakaspalvelu.

Tikkurilan suuralue

Kaupunginmuseo kouluille ja päiväkodeille

Palvelu

Museo tarjoaa opetuspalveluita kaikenikäisille oppijoille. Tarjolla on muun muassa opastuksia, oppimateriaaleja, toiminnallista ohjelmaa ja työpajoja.

Kaupunginmuseon kokoelmat

Palvelu

Vantaan kaupunginmuseon kokoelmissa on valokuvia, esineitä sekä arkisto- ja AV-aineistoa. Kokoelmiin voit tutustua netissä tai museon kokoelmatiloissa.

Vantaan kaupunginmuseo Etusivu

Koontisivu

Vantaan kaupunginmuseo on Vantaan kaupungin ylläpitämä museo, joka toimii vuonna 1862 rakennetussa Tikkurilan vanhassa asemarakennuksessa Tikkurilan kaupunginosassa.

Kirkonkylän joulu – uusi lastenkirja joulusta ja jouluperinteistä Vantaalla avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Uutinen

Kirkonkylän joulu – on kertomus vantaalaisen lapsiperheen joulunajasta. Joulun odotus voi tuntua pitkältä varsinkin, kun jouluun liittyy erityisiä salaisuuksia.

Tikkurilan suuralue