Palveluryhmä: Tieto- ja hallintopalvelut

Tietoa sivustosta

Sisältösivu

Verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluvat Vantaan kaupungin virallinen sivusto vantaa.fi sekä sitä täydentävät teemasivustot.

Saavutettavuusseloste

Sisältösivu

Tietoa vantaa.fi-kokonaisuuteen kuuluvien sivustojen saavutettavuudesta sekä ohjeet saavutettavuuspalautteen antamiseen.

Henkilötietojen käsittely Vantaan uutiskirjepalvelussa

Sisältösivu

Tällä sivulla kerrotaan, miten henkilötietojanne käsitellään, kun olette tilannut uutiskirjeitä Vantaan uutiskirjepalvelusta.

Kaupunginmuseon yhteystiedot

Sisältösivu

Kaupunginmuseon toimipisteiden ja henkilökunnan yhteystiedot.

Tikkurilan suuralue

Kulttuuriympäristötyö

Palvelu

Vantaan kaupunginmuseossa työskentelee kaksi rakennustutkijaa ja arkeologi. Heiltä voit kysyä neuvoa kulttuuriympäristön suojelu- ja hoitokysymyksissä.

Kulttuuriympäristö

Sisältösivu

Täältä löydät tietoa kulttuuriympäristön, rakennusperinnön ja muinaisjäännösten suojelu- ja hoitokysymyksistä Vantaalla.

Verkkoaineistot

Sisältösivu

Vantaan kaupunginmuseo on julkaissut aineistoja Finna-palvelussa, mobiilipeleinä, -oppaina ja verkkonäyttelyinä. Teemme myös artikkeleita, blogeja, videoita ja podcasteja.

Tutkimus

Sisältösivu

Kaupunginmuseo tallentaa ja tutkiii Vantaan alueen elämää, historiaa ja kulttuuriympäristöä. Meillä on myös nykydokumentointi-, inventointi- ja tutkimushankkeita.

Kielet ja kansalaisuudet (2021) avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Sisältösivu

Sivulla on tietoa vantaalaisten äidinkielistä ja kansalaisuuksista sekä niissä tapahtuneista muutoksista.

Vantaan kaupunginmuseon kokoelmapalvelut

Toimipiste

Vantaan kaupunginmuseon kokoelmatiloissa säilytetään esine-, kuva- ja arkistokokoelmia. Tiloissa toimii myös kokoelmien asiakaspalvelu.

Tikkurilan suuralue